Contact


Telefonisch
Het kantoor is per telefoon bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur via het nummer 0321 – 31 72 47.
Binnen genoemde tijden hebben de advocaten in beginsel een ‘telefoonuur’; een uur waarin zij normaliter zéker per telefoon bereikbaar zijn.

Per fax en e-mail
Voorts is het kantoor bereikbaar per fax (via nummer 0321 – 31 89 20) en via e-mail.
Het algemene e-mailadres luidt: info@msadronten.nl.
mr Meeuwis is rechtstreeks bereikbaar via meeuwis@msadronten.nl, mr Stoel via stoel@msadronten.nl, mw mr Boedhoe via boedhoe@msadronten.nl

Postadres
Het postadres van kantoor is postbus 293, 8250 AG Dronten.

Bezoekadres
Het kantoor is gevestigd aan de Jupiterweg 21 te Dronten; postcode 8251 AW. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van het pand in het verlengde van de oprit. Het vestigings-adres bevindt zich op circa vijf minuten lopen van het (winkel)centrum. Bezien vanuit het centrum loopt u in de richting van de rotonde Gangboord/De West (richting Lelystad)/Copernicuslaan. U loopt de Copernicuslaan in; links van u ziet u dan het Ichtus College. Ons kantoor bevindt zich aan het eind van de straat rechts op de hoek van de T-splitsing met de Jupiterweg. U vindt daar voldoende (gratis) parkeerplek als u met de auto naar kantoor komt. Zowel vanuit de richting Kampen als vanuit de richting Lelystad bedraagt de reistijd naar kantoor, berekend vanuit die plaatsen, circa 20 minuten.

Naam*
E-mailadres *
Bericht*


Verzenden